INSPIRERENDE&KREATIV

 

“Synne Garff er en inspirerende samarbejdspartner. Vi har arbejdet sammen i 10 år. Hun er hjemmevant på alle platforme. Skal vi brainstorme, er der lydhørhed, flyvehøjde og humor i luften. Synne Garffs indsigt, idérigdom og kreativitet gør samarbejdet berigende, og vores fælles udgivelser er jeg glad for og stolt af.”

 

Maj Ribergaard

- Design- og kommunikationskonsulent, underviser, grafisk formgiver

VÆKKER TILLID


Som sjælesørger og præst har Synne Garff fået den gode gave, at mennesker har tillid til, at hun ikke står alene. Derfor tør de lade hende gå med ind i det, der gør ondt eller er besværligt.


Preben Kok

- Seniorkonsulent i sjælesorg og supervision


FÅR TING til AT SKE


"Jeg rejste rundt i Jordan med Synne Garff, da flygtningekrisen fra Syrien var på sit højeste. Jeg var dybt imponeret over, hvordan hun kunne begå sig både blandt religiøse ledere og traumatiserede flygtninge. Hun fik virkelig ting til at ske.


Helle Møller Jensen

- Sognepræst og feltpræst på Veterancentret


FOKUS PÅ UDSATTE


Synne Garff har den evne som foredragsholder, at hun sætter sit emne før sig selv. Eller sagt på en anden måde. Hun skygger ikke for det, hun har på hjertet. Det er altid den bibelske sjælesorg og de udsatte, hun har fokus på. Jeg har hørt hende ved flere lejligheder. Ingen tvivl om at hun er en stærk drivkraft til, at jeg gør, hvad jeg kan for at samle penge ind til verdens forfulgte kristne.


Poul Joachim Stender

Præst i Kirke Såby