Uddannelse


  • Cand.phil. i italiensk fra Københavns Universitet
  • Tillægsuddannelsen som præst (§2)
  • Certificeret master facilitator i bibelsk sjælesorg fra Trauma Healing Institute i USA


Har bl.a. været studievært på DR og TV2 samt kommunikationsrådgiver hos Jøp, Ove & Myrthu. Har siddet i den europæiske bestyrelse hos TV-stationen SAT-7. Medlem af Tænketanken for forfulgte kristne. 


Læs CV på LinkedIn

Privat


Gift med Joakim, der er Kierkegaard-forsker. Sammen har vi fire sønner og fire børnebørn. I vores 'casa italiana' er der højt til loftet og plads til sang, musik samt bølgende diskussioner om alt fra aktiekurser til geopolitik, eksistens, filosofi, teologi og den rette 'pasta al dente'.


Præst og certificeret master facilitator i bibelsk sjælesorg


Speciale i samtalegrupper om tro, tab og traumer. Har arbejdet med ledere, præster, læger, sygeplejersker, psykologer, ngo'er, soldater og andre professionelle omsorgsgivere. Samt med flygtninge, migranter, torturofre, alvorligt syge og pårørende.


Jeg arbejder i spændingsfeltet mellem psykologi og teologi. Rig erfaring med samtaler på både tomandshånd og i grupper samt som underviser, mentor, supervisor og foredragsholder. Jeg har været primus motor i at få bibelsk sjælesorg til Danmark og har rådgivet internationalt.


Ulønnet hjælpepræst i Ballum/Randerup/Skast/Hjerpsted siden 2016.